Indk√łbskurv:

0 0,- DKK
Din indk√łbskurv er tom.

0

phone

Brug for hjælp?

Ring på tlf. 33 16 19 97

Delivery

Gratis fragt ved køb over 500 kr.

1-3 dages levering

Emarket

E-mærket

Du er i sikre hænder

Truspilot

Trustpilot

5 stjerner hos Trustpilot

Facebook

30 dages returret

2 års reklamationsret for private

Technical

Værksted & Kørende teknikere

Din sikkerhed for god service

Spin Bikes


Spin Bikes – Det ideelle valg til intervaltræning

Spin bikes er mest kendt fra fitnesscentrerne i de store fitnesslokaler, hvor træningshold mødes hele dagen til 1 times cykeltræning. Spin bikes sælges også til private i alle prisklasser og hos Fitnessbutikken sælger vi både til private, firmaer og fitnesscentre. Uanset hvad dit budget og dine behov er, så har vi en spin bike til dig. Spin bikes er især et populært valg til intervaltræning og genoptræning. Spin bikes belaster ikke knogler og led på samme hårde måde, som fx et løbebånd gør det. Der er der mange motionister, som har problemer med knæskader, som går fra løbebåndet over til spin bikes.

Har du spørgsmål til vores spin bike er du altid velkommen til at kontakt os. Du kan også læse vores guide til køb af spin bikes her


Tabel  Liste 

20 vare(r)

Tabel  Liste 

20 vare(r)

Forskellen på svinghjul og svingmasse

Vægten på svinghjulet er vigtigt for alle motionscykler og spin bikes. Et tungere svinghjul, giver dig et mere naturligt tråd og du undgår at du ”fedter” for meget rundt, når du træder i pedalerne. Svinghjulet er det store runde hjul på cyklen, som er placeret foran, eller bagerst. Svingmassen er hele vægten inkl. Krank, pedaler og pedalarme mv. Kort sagt er svingmassen den samlede vægt i kilo for hele svinghjulet inklusiv de udstyrsdele, som drejer rundt.

 

Pedaler til spin bikes

De fleste spin bikes sælges med standard pedaler. Dvs. en pedal som kan bruges med almindelige sko. Du kan på næsten alle spin bikes tilkøbe andre pedaler, så de passer til cykelsko med SPD- eller LOOK-klamper. Fitnessbutikken.dk sælger kombinationspedaler, som kan benyttes til begge både SPD og LOOK.

 

Underlagsmåtte

Hvis din spin bike skal stå på et trægulv, anbefaler vi at du har underlagsmåtte under cyklen. Derved ridser du ikke gulvet via rystelser fra cyklen og sveden fra din krop laver ikke pletter. Bemærk at vi har flere forskellige længer på underlagsmåtterne. Alle underlagsmåtter passer til spin bikes, men nogle af måtterne er også lange nok, til at blive brugt under løbebånd. 

Vent venligst ...