Indk√łbskurv:

0 0,- DKK
Din indk√łbskurv er tom.

0

phone

Brug for hjælp?

Ring på tlf. 33 16 19 97

Delivery

Gratis fragt ved køb over 500 kr.

1-3 dages levering

Emarket

E-mærket

Du er I sikre hænder

Truspilot

Trustpilot

5 stjerner hos Trustpilot

Facebook

Byt frem til 31. januar 2018 

2 års reklamationsret for private

Technical

Værksted & Kørende teknikere

Din sikkerhed for god service

Bordtennisbord


Bordtennisbord med tilbehør

Bordtennisbordet er en af de meste anvendte former for motion i de danske skoler og instituationer. Der er desuden mange familier, der har et bordtennisbord derhjemme til leg og motion, men også til underholdning når hele familien er samlet eller når der er børnefødselsdag, kan et bordtennisbord være et stort hit. Bordtennisborde findes i et hav af forskellige modeller og mærker, alt fra bordtennisborde til internationale konkurrencer, eller til det bordtennisbord, der skal stå hjemme i haven året rundt. Hos Fitnessbutikken har vi det hele. Uanset hvilken type bordtennisbord du er på udkig efter har vi et kæmpe udvalg og selvfølgelig alle sammen til billige priser. Se det store udvalg af bordtennisborde herunder.

Tabel  Liste 

20 vare(r)

Tabel  Liste 

20 vare(r)

Udendørs Bordtennisbord

Hvis I skal spille bordtennis kan det være en god idé at købe et udendørs bordtennisbord, så det kan bruges både inde og ude, da et indendørs bord hurtigt kan blive ødelagt af det danske klima. Et udendørs bordtennisbord har en anden belægning end et indendørs bordtennisbord ligesom understellet er skabt i rustfri kvalitet. Udendørs bordtennisborde kommer enten med et helt almindeligt net eller et net fremstillet i stål, der er fordele og ulemper ved begge. Nettet er selvfølgelig stift når det er fremstillet i stål, men til gengæld holder det længere end et almindeligt net.

 

Bordtennisbord mål

Den største forskel på de forskellige bordtennisborde er hvor kraftigt bordet er i kvaliteten og hvor holdbart det dermed er. Selve bordplade kan også variere i tykkelsen, men målene er næsten altid de samme. Ifølge internationale turneringsmål skal bordet være 274* 152,5 *76 CM. 


Kettler bordtennisborde

Med et Kettler bordtennisborde får du mange timers sund og underholdende aktivitet. Kvaliteten på Kettlers bordtennisborde er god alle bordene er med opklappelige bordplader til en-mands træning eller til pladsbesparende opbevaring. Kettlers bordtennisborde findes i modeller til både indendørs og udendørs brug og alle overholde de internationale turneringsmål. 

 

Vent venligst ...