Produkter

 

Hvem er Fitnessbutikken?

Fitnessbutikken er totalleverandør af fitnessudstyr med salg udelukkende via vores webshop på www.fitnessbutikken.dk.
 

Fitnessbutikken blev etableret i 1992 med en butik på Østre Søgade i København og sidenhen kom der endnu en butik til – denne gang i Århus. Da internettet slog igennem besluttede man, at nedlægge de fysiske butikker og i stedet satse på internettet.

Fitnessbutikken er i dag en del af MedicSport koncernen, der bl.a. omfatter MedicSport A/S. MedicSport A/S beskæftiger sig med salg af fitness- og aerobicudstyr til professionelle.
 

Fitnessbutikken.dk henvender sig primært til private med henblik på hjemmetræning, men herudover har vi også kapaciteten til at lave fitnessløsninger inkluderende udstyr og service til firmaer, foreninger, kollegier og mindre fitnesscentre. Vi har et stort udvalg af produkter og vi leverer fitnessudstyr inden for styrketræning, kredsløbstræning, Power Plate, aerobic, yoga og pilates. Herudover har vi også et stort udvalg af forskellige demomodeller og brugt udstyr, der leveres klargjort efter grundig gennemgang af vores serviceafdeling.

Vi er leverandør af udstyr fra Reebok Fitness, som er verdens største fitnessbrand. Derudover udbyder vi anerkendte mærker som Adidas, Power Plate, Cybex, Muscledriver, SportsArt, TECA, Tunturi og Eurosport.

 

Vi lægger stor vægt på, at yde en god og effektiv service med hurtig levering af kvalitetsprodukter og vores velassorterede reservedelslager er med til at sikre en hurtig og effektiv service.


Vi håber, at du bliver tilfreds med at handle på fitnessbutikken.dk

 
 

Indkøbskurv

Kurven er tom.
 
 

Varekurv

Kurven er tom

 
 

DU FÅR ALTID

30 Dages fuld returret
Billig fragt
Hurtig levering
Butikken er godkendt e-mærket for tryg handel
 
 

AKTIVITETSUR

 
 

RAWBITE

 
 

OUTLET

 
 

TOTAL BODY TRAINER