Produkter

 

Handelsbetingelser for fitnessbutikken.dk

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra Fitnessbutikken.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Fitnessbutikken.dk
 

Der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen og disse følger med leverancen fra Fitnessbutikken.dk. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vores side, er denne af vejlendende art. 

 

Klik på det ønskede og gå direkte til emnet:


PERSONLIGE OPLYSNINGER & PERSONDATAPOLITIK
BESTILLING AF VARER
PRISER
BETALINGSBETINGELSER
HANDELSVILKÅR
ÆNDRING ELLER ANNULLERING AF ORDRE
REKLAMATIONSRET
FORTRYDELSESRET
ANSVAR
FORSENDELSE & LEVERING
VAREMODTAGELSE
FRAGT- & LEVERINGSOMKOSTNINGER
E-MAILS
SIKKERHED VED ONLINE-BETALING

PRIVACY POLICY

VIABILL


 

PERSONLIGE OPLYSNINGER & PERSONDATAPOLITIK

Første gang du køber en vare på Fitnessbutikken.dk, bliver du registreret som kunde. De personlige oplysninger vi registrerer, er: navn, adresse, telefonnummer og e-mail.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med dét formål, at kunne levere varen til dig. Når vi indsamler personoplysninger via Fitnessbutikken.dk, sikrer vi, at det altid sker ved dit udtrykkelige samtykke. Du skal være informeret om præcis, hvilke oplysninger vi indsamler og hvorfor. Vi registrerer desuden alternativ leveringsadresse, hvis du indtaster en sådan under dit køb.

Der registreres ikke andre personfølsomme oplysninger. Oplysningerne videregives ikke til tredjemand.Du har altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og ret til indsigt i de registrerede oplysninger. Henvendelser i forbindelse med persondataloven kan du rette til info@fitnessbutikken.dk
 

BESTILLING AF VARER

Varer kan købes på Fitnessbutikken.dk og telefonisk via vores kundeservice. Ved afslutning af varebestilling får du automatisk en e-mail kvittering/bekræftelse af ordre, hvori det fremgår hvilke produkter du har bestilt.

Vi anbefaler, at du gemmer din bekræftelse og evt. printer den ud. Fitnessbutikken.dk kan annullere din ordre som følge af trykfejl, tekniske problemer, leveringssvigt og lignende situationer. Du skal være fyldt 18 år for at handle på Fitnessbutikken.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. 
 

PRISER

Alle priser på Fitnessbutikken.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25 % moms.

Fragt- og leveringsomkostninger, betalingskort- og bankgebyr oplyses inden køb. Fragtpriserne er dog kun gældende i Danmark – ved fragt til udlandet tillægges yderligere fragt. For nærmere info kontaktes Fitnessbutikken.dkTransaktionsgebyr overstiger ikke de PBS fastsatte gebyrer.
Et eventuelt gebyr vil også blive tillagt inden, at du accepterer dit køb.
 

BETALINGSBETINGELSER

Betaling for bestilte varer kan ske online ved brug af Visa, MasterCard eller Dankort. Faktura kan efter aftale sendes til virksomheder, klubber og foreninger.

Ved betaling tillægges der betalingskortgebyrer. Disse oplyses inden, du vælger at godkende din ordre.Betalingen for dine vare, sker efter afsendelse fra leverandøren
 

HANDELSVILKÅR

Du skal ved hvert køb acceptere vilkårene i handelsbetingelserne. Du opfordres til at læse betingelserne grundigt igennem og gøre dig bekendt med de forpligtelser og rettigheder, som vilkårene giver dig.

Du får en kopi af vilkårene, når du modtager en bekræftelse af din ordre pr. e-mail. Du har også mulighed for at se alle dine afgivne oplysninger inden du godkender din ordre. Herved er du sikker på, at alle oplysninger er korrekte.
 

ÆNDRING ELLER ANNULLERING AF ORDRE

Ved ændring af køb efter ordreafgivelse kan du ændre ordren ved at kontakte Fitnessbutikken.dk kundeservice på info@fitnessbutikken.dk

Kundeservice hjælper dig med at ændre din ordre, men KUN hvis varen/varerne ikke er afsendt. Er varerne allerede afsendt, har du 14 dages fuld returret. 
 

REKLAMATIONSRET

Hos Fitnessbutikken.dk får du 24 måneders reklamationsret på alle varer. Dette gælder medmindre, der står noget andet på varen i produktkataloget. 
Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 24 måneder efter, at du modtog varen. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationsretten bortfalder, hvis manglen er forårsaget af køber, eksempelvis som følge af fejlagtig eller uautoriseret reparation eller brug; hvis serienummeret er fjernet eller ødelagt samt hvis varen har været tilsluttet forkert eller med ukorrekt spænding/strømart.


Det er endvidere en forudsætning, at manglen var til stede, da du modtog varen første gang.


Du skal reklamere inden rimelig tid efter, at du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen altid for at være rettidig. Hvis du ønsker at gøre reklamation, skal du kontakte vores serviceafdeling hurtigst muligt – enten på telefon 33 16 19 97 eller via e-mail på info@fitnessbutikken.dk. Her skal du oplyse følgende: Serienummer, fejlbeskrivelse og købsdato. Disse oplysninger er en forudsætning for, at vores serviceafdeling kan yde en optimal service. De kan så vurdere hvad der er det bedste at gøre i situationen –  om det er nødvendigt at sende en tekniker ud; skal der sendes en reservedel; skal varen sendes retur, etc. Du kan kræve, at vi afhjælper problemet eller leverer en ny vare, hvis forudsætningerne for ombytning er til stede. Dette forudsætter dog, at reklamationen er berettiget og at afhjælpningen eller omleveringen ikke medfører uforholdsmæssige omkostninger for os. Det kan ske, at reparatøren f.eks. konstaterer, at der alligevel ikke er fejl i varen. I sådanne tilfælde vil du blive faktureret for forgæves servicebesøg.


Varen skal sendes til:
Fitnessbutikken.dk
Industriparken 25

2750 Ballerup

 

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
NB! Oplys altid serienummeret
Det er kundens ansvar at notere varens serienummer ved modtagelse af varen, da Fitnessbutikken.dk desværre ikke kan være behjælpelig med at fremskaffe dette på et senere tidspunkt. Serienummeret skal ALTID oplyses ved reklamationssager, da nummeret er vigtigt i forbindelse med servicesager. I de tilfælde hvor serienummeret er blevet slidt af, er det ikke Fitnessbutikken.dk’s ansvar at fremskaffe nummeret.
 

 

FORTRYDELSESRET

Som forbruger har du fortrydelsesret. Det vil sige, at du kan fortryde dit køb. Når du ønsker, at udnytte fortrydelsesretten, vil vi opfordre dig til at kontakte os hurtigst muligt – enten via telefon eller via e-mail info@fitnessbutikken.dk. Hvis du vil benytte dig af din fortrydelsesret, skal dette ske senest 14 dage efter, at du modtog varen. Varen skal sendes til Fitnessbutikken.dk, Industriparken 25, 2750 Ballerup. Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen. Du kan kun benytte dig af din returret, såfremt varen returneres i væsentlig samme stand og mængde, som du modtog den. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Hvis varen bliver beskadiget eller forringet og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så mister du din fortrydelsesret. Da original emballage oftest har en - for varen - væsentlig værdi, kan det ske, at fortrydelsesretten ikke kan benyttes hvis denne mangler.


Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Kunden skal selv afholde de omkostninger der er forbundet med at returnere varen.Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan benyttes, sender vi dig pengene. Du må forvente, at der kan gå op til 14 dage. Mener vi, at betingelserne ikke er opfyldt, for at du kan udnytte fortrydelsesretten, kontakter vi dig pr. e-mail eller pr. telefon med en begrundelse herfor. Det er derfor vigtigt, at du ikke blot sender din vare retur men kontakter Fitnessbutikken.dk inden. Derfor bedes du venligst sende en mail til info@fitnessbutikken.dk. Herefter afventer du blot svar om nærmere instrukser. Alle transportskader bedes meddelt inden for 4 hverdage til Fitnessbutikken.dk.
Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/ reklamation.


 

ANSVAR

Fitnessbutikken.dk påtager sig ikke noget ansvar for forsinkelse. Fitnessbutikken.dk påtager sig ikke ansvar for tab af data eller programmer i forbindelse med undersøgelse af reklamationer eller reparationer. Fitnessbutikken.dk påtager sig ikke ansvaret for, at vores varer forårsager: indirekte skade eller følgestab, driftstab; tab af arbejdsfortjeneste, løn, indtægter, opsparing; tab, som du kunne have undgået ved rimelige foranstaltninger, skader på grund af force majeure. Fitnessbutikken.dk påtager sig intet ansvar som følge af køberens retsforhold over for tredjemand.
 

FORSENDELSE & LEVERING

Som udgangspunkt sender Fitnessbutikken.dk indenfor et par arbejdsdage. Bestilte varer sendes som udgangspunkt samlet på én gang.

Fitnessbutikken.dk estimerer normalt en leveringstid på max. 5 hverdage med forbehold for eksterne forhold, der ligger udenfor vores indflydelse. Du vil naturligvis blive kontaktet pr. e-mail eller telefon, hvis dette bliver aktuelt. Vores leverancer sker i samarbejde med anerkendte transportører og servicepartnere. Fragten er 65 kr for alle forsendelser. Du vil altid få oplyst de samlede leveringsomkostninger ved varebestilling inden, at du godkender din ordre.

 

Såfremt du ikke er hjemme til modtagelsen af en vare der ikke kan afleveres i postkassen, skal det tydeligt fremgå af fragtseddel/følgeseddel hvor varen må stilles. Når varen stilles, ophører Fitnessbutikken.dk’s ansvar for varen og påhviler dig som køber.

 

En vare der tages retur, pga. du/modtager ikke er at træffe, vil blive debiteret fragtomkostninger for ekstra udkørsel. Fitnessbutikken.dk leverer til hele Danmark. Kontakt Fitnessbutikken.dk kundeservice på telefon 33 16 19 97 for oplysninger om, hvordan og hvortil vi kan levere i dit område. Leveringstiden til Grønland og Færøerne, er normalvis længere end standard 5 dage. Leveringstiden vil blive oplyst inden indgåelse af aftale.

 

Afhentning i Ballerup

Du kan også vælge at selv hente din ordre fra vores lager i Herlev: Industriparken 25, Port 1, 2750 Ballerup . Afhentning kan ske efter at kunden har modtaget besked per e-mail, om at ordren er klar til afhentning. Afhentning kan ske mandag-fredag mellem 9.00-11.30 og 12.00-15.30.

 

Vigtig information vedr. levering
Forsendelser op til 20 kg. bliver leveret med Post Danmark til alle private adresser. Hvis der ikke er nogen hjemme ved levering, modtager du efterfølgende en afhentnigsanmodning fra PostDanmark. Dette betyder, at du nu selv skal afhente forsendelsen, enten på nærmeste pakkecentral eller posthus. Laver du en ordre, der vejer mere end 20 kg, bliver denne sendt med et fragtfirma. De kører typisk ud med varer på hverdage i tidsrummet kl. 9-17.00. Det kan derfor være en fordel for dig, at få leveret varen på din arbejdsplads - så behøver du ikke være hjemme for at modtage pakken. 

 

VAREMODTAGELSE

Når du modtager dine varer, skal du huske at kontrollere for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller bærer præg af andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet men med forbehold for eventuelle skader på indhold.Som udgangspunkt skal du aldrig kvittere for en vare, som du mener ikke lever op til det bestilte.

 

Hvis du afviser en vare, så kontakt altid Fitnessbutikken.dk på telefon 33 16 19 97 og informere om, at du har afvist varen. Hvis emballagen er intakt, men du alligevel finder varen beskadiget eller defekt efter udpakning, skal du anmelde det til Fitnessbutikken.dk på telefon 33 16 19 97. Af bevismæssige årsager bør du kontakte os pr. telefon eller e-mail straks efter modtagelse. Uanset om der er tale om synlige eller ikke-synlige skader, bør du kontakte Fitnessbutikken.dk der hjælper dig med at løse problemet.
 

FRAGT- & LEVERINGSOMKOSTNINGER

Fragtpriserne er inkl. transportforsikring.

Prisen afhænger af varemængden på din ordre og om du bestiller tillægsydelser som montering af ny vare eller bortskaffelse af gammel vare. Hvis du betaler online, vil pengene ikke blive trukket før varen er afsendt fra Fitnessbutikken.dk. Inden du skal godkende din ordre, fremgår det hvilken levering og service, der er på den vare, du er ved at bestille. Fragtomkostningen fremgår også her.

 

Fragtpris: 65 kr.

    

Denne fragtpris gælder ikke for levering til Grønland og Færøerne. Der vil blive oplyst fragt rate for den enkelte individuelle ordre.
 

E-MAILS

Nyhedsbreve pr. e-mail modtager du kun, når du har afkrydset feltet "ja tak" under et køb på vej mod kassen eller under punktet Nyhedsbrev.
 

SIKKERHED VED ONLINE BETALING

Ved betaling med kort bliver dine kortoplysninger sendt til vores web-shops egen server. Fitnessbutikkens server er en SSL-baseret løsning (Secure Socket Layer). Al kommunikation mellem dig og serveren er krypteret. På denne måde er du sikret, at andre hverken har mulighed for at aflytte eller opsnappe de informationer, du indtaster i Fitnessbutikken.dk.

 

 
 

Indkøbskurv

Kurven er tom.
 
 

Varekurv

Kurven er tom

 
 

DU FÅR ALTID

30 Dages fuld returret
Billig fragt
Hurtig levering
Butikken er godkendt e-mærket for tryg handel
 
 

AKTIVITETSUR

 
 

RAWBITE

 
 

OUTLET

 
 

TOTAL BODY TRAINER